ترشی خرفه
سه شنبه, ۱۹ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۴۲ ب.ظ
برای تهیه ترشی خرفه
ابتدا خرفه ها را تمیز کرده و می شوریم و بعد ریز می کنیم. آن ها را در یک قابلمه ریخته، مقداری سرکه و نمک (برای هرکیلو خرفه یک لیوان متوسط سرکه و دو قاشق چایخوری نمک) اضافه می کنیم. و زیر قابلمه را روشن کرده تا محتویات قابلمه بجوش آید. می گذاریم به مدت 3 دقیقه روی گاز روشن بماند. گاز را خاموش کرده و بعد از سرد شدن محتویات قابلمه، مقداری از آن را در ظرف نگهداری ترشی ریخته و مقداری سیر برش داده شده روی آن میریزیم و به همین ترتیب مقداری از مواد آماده شده و بعد مقداری سیر را بصورت طبقه طبقه در ظرف ترشی اضافه می کنیم و در انتها یک لیوان دیگر سرکه به آن اضافه می کنیم.
۹۴/۰۳/۱۹